تبلیغات
تور تایلند نوروز 96 | تورهای نوروزی تایلند | رزرو هتل در تایلند - راهنمای اخذ ویزای توریستی تایلند
  • سواحل تایلند

کاربر عزیز،
به وبسایت تور تایلند نوروز 96 | تورهای نوروزی تایلند | رزرو هتل در تایلند خوش آمدید

راهنمای اخذ ویزای توریستی تایلند

یکی از اصلی ترین مسائلی که باید در سفر به هر کشوری در نظر گرفت، گرفتن ویزای آن کشور است تا در کنار داشتن پاسپورت یا همان گذرنامه، بتوانید مجوز ورود به کشور مقصد تان را داشته باشید.
اصولا برای بازدید توریستی از یک کشور باید ویزای توریستی آن را تهیه کنید.
برای گرفتن ویزای توریستی هر کشوری شرایطی خاص مربوط به قوانین داخلی آن کشور موجود است و برای گرفتن ان باید تلاش نمود.
در این مقاله به نقل از وب سایت Thaiembassy و e-thailand.ir به بررسی مراحل اخذ ویزای توریستی تایلند می پردازیم:
ویزای توریستی تایلند
ویزای توریستی تایلند

هتل تان را رزرو کرده اید، پروازتان را هم مشخص می کنید و برای سفرتان یک برنامه ریزی حسابی کرده اید و فکر همه جا را برای این سفر کرده اید!
اگر این طور است، پس حتما برنامه ای برای گرفتن ویزای تایلند هم باید داشته باشید.
ما در این مقاله کنار شماییم تا در پایان آن بتوانید هر سوالی در این زمینه داشتید را پاسخ دهید.
انواع ویزاهای قابل صدور تایلند:
ویزای تایلند عموما در دو نوع صادر می شود:
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
مسلما اگر تنها دلیل تان برای سفر به تایلند تفریح و گردشگری است که باید ویزای توریستی بگیرید که اعتبار این ویزا 3 ماه بعد از تاریخ صدور می باشد که به این معناست که شما می توانید 1 الی 2 ماه (60 روز) در این کشور اقامت داشته باشید.

دقت کنید که اگر قصد هرگونه فعالیت تجارتی در این کشور دارید باید حتما ویزای تجاری را دریافت کنید وگرنه قانون با شما برخورد خواهد کرد.

برای دریافت ویزای توریستی کشور تایلند ایتدا باید این فرم را پر کنید و برای هر مسافر در یک نسخه پرینت بگیرید.

ویزای توریستی تایلند
ویزای توریستی تایلند

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی تایلند:

قبل از رفتن به سفارت مدارک زیر را نیز با خودتان به همراه داشته باشید:
  •     اصل و کپی (در برگ A4) از بلیط رفت و برگشت تایید شده هوایی به تایلند به صورت تایپ شده
  •     نسخه اصلی پاسپورت
  •     حضور صاحب گذرنامه جهت دریافت و تحویل مدارک
  •     تکمیل فرم صدور ویزا به صورت تایپ شده (لینک دانلود فرم در بالا قرار دارد)
  •     یک قطعه عکس 4*3 رنگی را به فرم ویزای پرینت شده بچسبانید (عکس تمام رخ باشد و بدون عینک)
  •     کپی شناسنامه و کارت ملی و گذرنامه در یک صفحه A4
  •     پرداخت مبلغ 35 یورو
این چند نکته را فراموش نکنید:
  • حواستان باشد که هرگز حتی یک روز بیشتر از تاریخ ویزایتان در تایلند نمانید وگرنه دستگیر میشوید!
  • اگر در مدت اقامت تان در تایلند تصمیم گرفتید ازین کشور خارج شوید (مثلا سری به استرالیا بزنید و برگردید!) باید برای بازگشت به تایلند دوباره اجازه بگیرید.

چنان چه تمایل داشتید بیشتر در تایلند بمانید و خواستید ویزایتان را تمدید کنید به اداره ی مهاجرت تایلند در بانکوک مراجعه کنید:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road
منبع: Thaiembassy و e-thailand.ir

موضوعات مرتبط

اطلاعات گردشگری تایلند ،